PUBLict ~ Publiciteit & ICT | Websites, ontwerp, computerhulp, ook als freelancer
Diensten

Welkom bij Publict

PUBLICT is een onderneming die zich bezighoudt met publiciteit en multimedia. U kan bij PUBLICT terecht voor het ontwerpen, aanmaken en onderhouden van uw eigen website, voor het ontwerpen van drukwerk (o.a. naamkaartjes) en computerconfiguratie. PUBLICT kan u tevens van dienst zijn bij het omzetten van analoge bestanden naar digitaal formaat, het digitaliseren van fotonegatieven en dia's...

PUBLICT wil de klant zo nauw mogelijk bij elk project betrekken om het gewenste resultaat te bekomen.

Publict staat voor publiciteit en ICT.

Publict is ook inzetbaar als freelancer!

Webdesign - Aanmaak & onderhoud van uw webstek

Indien u uw publiek en/of potentile klanten steeds wil kunnen informeren, is een website niet meer weg te denken. PUBLICT maakt voor uw onderneming, vereniging of voor uzelf een passende website, op basis van uw wensen en behoeften. Wanneer u een website bij Publict bestelt, krijgt u n jaar lang onderhoud gratis.
PUBLICT kan voor u een kleine of grote website aanleveren, maar ook applicaties en onderdelen die in een andere website kunnen gemplementeerd worden.

Meer info...

Ontwerp - Logo's en drukwerk

Maak indruk met een afdruk!

U wil een logo voor uw bedrijf? U wil niet zomaar een naamkaartje? U wil uw klanten een klantenkaart aanbieden?
PUBLICT kan u helpen!

Meer info...

Analoog/digitaalconversie - Omzetten van oude media

Technologie blijft steeds evolueren. Ook op het gebied van beeld en geluid worden er steeds nieuwe technieken uitgevonden. Dit heeft als gevolg dat oude opnames, vaak waardevolle herinneringen, niet meer kunnen bekeken of beluisterd worden.
PUBLICT kan uw opnames en documenten overzetten naar digitaal formaat!

Meer info...

Computerhulp

PUBLICT helpt u bij computerconfigiratie, installeren van antivirus, firewall, hard- en software, hulp voor sneller opstarten, backup van bestanden, inbouwen van datastations.
Wanneer uw computer traag wordt, als u het wachtwoord van uw computer niet meer kent of als u bij het opstarten niet verder geraakt dan het "zwarte scherm" dan kan PUBLI CT dit voor u oplossen.

Meer info...


PUBLICT - HOME
PUBLICT
Dorpsstraat 55
3950 Bocholt
0495 / 54 50 47