PUBLict ~ Publiciteit & ICT | Wie of wat is PUBLICT?

PUBLICT - Info

Wie of wat is PUBLIICT?PUBLICT is een eenmanszaak die zich richt op zowel publiciteit als ICT. De naam is een samentrekking van publiciteit en ICT.

Het publiciteit-gedeelte gaat van het ontwerpen van een bedrijfslogo, het bedenken van een bedrijfsslogan over het ontwerpen van drukwerk tot de aanmaak van een volledige website die aan uw eisen voldoet. Samen met de klant wordt er bepaald wat er mogelijk en/of nodig is.

Websites kunnen variŽren van en klein pakket met enkel de noodzakelijke informatie, tot een volledig pakket waar u als klant de inhoud desgewenst kunt aanvullen en aanpassen.
U kunt uw website ook door PUBLICT laten onderhouden d.m.v. een onderhoudscontract.
Het is uitermate belangrijk dat uw website actueel blijft!

Het ICT-gedeelte behelst het digitaliseren van analoge bestanden en assistentie bij het configureren van uw computer, en/of het installeren van hard- en software.

Indien u beschikt over oude opnames op audio- of videobanden, dan kan u deze laten overzetten op CD of DVD. Ook oude foto's, fotonegatieven en dia's kunnen gerecupereerd worden, desnoods geretoucheerd en opgeslagen op een digitale drager, of indien gewenst ontwikkeld als foto. Dierbare herinneringen en belangrijke documenten worden zo beschermd tegen veroudering!

PUBLICT is op 01/01/2010 gestart door Roel Tijskens. Roel heeft sinds 2000 ervaring met het aanmaken van websites. Hij beschikt over kennis van HTML, CSS, PHP, MySQL.
Om een zo goed mogelijke voeling te hebben met de inhoud van de websites, wordt er zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van knip- en plak-software, maar wordt alle codering uitgetypt. Mede hierdoor wordt voorkomen dat uw website een kopie lijkt te zijn van een andere.


Naast web- en grafische activiteiten heeft Roel ook jarenlange ervaring met muziek maken per computer.LINKS

SoundCloud · SoundCloud
h · Mijn homepage
f · Mijn Facebook-pagina
i · Mijn LinkedIn-profiel
i · Mijn fotogalerij op SXCPUBLict - BTW BE 821.794.886
PNB Paribas-Fortis BE28 0016 0024 0120 / 001-6002401-20


Pas gerealiseerd:

·Trapleuningshop
·Stefs Entertainment

^ | U bekijkt www.publict.be v4.0 | Publict 2010 - 2017 |  BTW BE 821.794.886  |  Algemene voorwaarden
PUBLICT - HOME
PUBLICT
Dorpsstraat 55
3950 Bocholt
0495 / 54 50 47